За Нас
 
Гарден Спа бутик хотел е остварување на една дамнешна визија за понуда на специјализирани услуги од областа на хотелиерството, угостителството и областа на спа секторот - здравиот живот и личната грижа за благосостојба на телото и умот. Нашата филозофија е спојот на традицијата со динамиката насовремениот живот.

Гарден Спа бутик хотелот постојано ја проширува понудата на услуги кои сме подготвени да им ги понудиме на нашите смели корисници кои се свртени кон највисоките вредности во животот.

Од тука се истакна потребата за проширување на палетата на услуги со понудата на нови автомобили од средната и средно-високата класа на Тојота. Тоа е доказ за нашата посветеност да понудиме уште еден миг на комфор и безбедност за остварување на деловните и бизнис приоритети на нашите корисници.