ПОНУДА
 
Дата на превземање
Дата на оставање
Зона
Изберете возило
Место на превземање
Место на оставање
КАЛКУЛИРАЈ
 
 
Со притискање на копчето „РЕЗЕРВИРАЈ“ Вие се согласувате со Општите Услови и Политиката за приватност
РЕЗЕРВИРАЈ
СЕРВИСИ
 

Гарден Спа бутик хотелот постојано ја проширува понудата на услуги кои сме подготвени да им ги понудиме на нашите смели корисници кои се свртени кон највисоките вредности во животот.

Шоферски сервис

Шоферски сервис
Ангажирање на професонален возач до сите дестинации кои се цел на вашето патување.

Аеродромски Транспорт

Аеродромски Транспорт
Организиран превоз од и до централните транспортни центри во градот, низ републиката и било каде во регионот (аеродроми, железнички и автобуски станици)

Хотелско Сместување

Хотелско Сместување
Во нашиот бутик хотел Гарден Спа ќе најдете пријатно и мирно ќоше за вашиот удобен престој.
ЗОШТО НИЕ?
 
Постојан Квалитет

Постојан Квалитет

Исклучително позитивното искуство во хотелскиот и спа бизнисот логично доведе до проширување на палетата услуги, како додадена вредност за нашите задоволни клиенти.
Нашата репутација

Нашата репутација

          Е доказ за нашата посветеност да понудиме уште еден миг на комфор и безбедност за остварување на деловните и бизнис приоритети на нашите корисници.
Нашето Искуство

Нашето Искуство

Високите стандарди продолжуваат да бидат нашите принципи за упорна работа и постојан раст на брендот Гарден Спа.
ПРЕПОРАКИ